Huwelijk / Bruiloft / Trouwerij 

Huwelijk / Bruiloft / Trouwerij 

Café Den Pimpelaer is een romantische en sfeervolle locatie om jouw huwelijk, bruiloft of trouwerij te vieren. Het café biedt een intieme en gezellige sfeer die perfect is voor het vieren van deze bijzondere dag met vrienden en familie.

Het café beschikt over een privéruimte die kan worden aangepast aan jouw specifieke behoeften en wensen. Het vriendelijke en deskundige personeel staat klaar om jou te helpen bij het plannen van alle details om ervoor te zorgen dat jouw huwelijk, bruiloft of trouwerij een succes wordt.

Café Den Pimpelaer biedt een uitgebreid assortiment drankjes en hapjes, en er zijn ook mogelijkheden voor entertainment, zoals livemuziek of een DJ. De intieme sfeer van het café, samen met het vriendelijke en professionele personeel, zal bijdragen aan een romantische en onvergetelijke avond.

Begin met het plannen van jouw speciale dag bij Café Den Pimpelaer en neem contact op om meer te weten te komen over de beschikbare opties en mogelijkheden. Het café zal ervoor zorgen dat jouw huwelijk, bruiloft of trouwerij een magische ervaring wordt die je nooit zult vergeten.

Contact formulier

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Cafe Den Pimpelaer
Welkom bij de de gezelligste bar van Barendrecht.
Heb je wat te vieren, zin in gezelligheid of gewoon trek in een lekkere borrel?
0180 619 722
Copyright © 
2024 
Website & Google optimalisatie 
 Swartwebdesign B.V.